O nama

Auto – Ida je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu uvoz-izvoz i usluge. Tvrtka pozitivno posluje od svog osnutka te redovito, uredno i na vrijeme podmiruje sve zakonske obveze i ni dana tvrtka nije bila blokirana. Prodaja rezervnih dijelova za kamione.

Auto-Ida d.o.o. ima poslovnu jedinicu koja se nalazi u Novoj cesti 68/70 u  Zagrebu. Imamo svoj vlastiti kancelarijski i skladišni prostor koji je opremljen suvremenom tehnologijom koja omogućava brzu, stručnu obradu. Prodaja rezervnih dijelova za mercedes

Prodaja rezervnih dijelova za motorna vozila

Prodaja rezervnih dijelova za motorna vozila

Imamo oko 3000 stalnih kupaca iz cijele Hrvatske s kojima pozitivno i s povjerenjem poslujemo na obostrano zadovoljstvo, što od velikih/malih, javnih i privatnih poduzeća te obrta.

Naši djelatnici su u stalnoj vezi sa stručnjacima te tokom godine prolaze seminare / doškolavanja. Opremljeni smo suvremenom kompjuterskom opremom koja omogućava kvalitetan rad.

Posjedujemo Mercedesov program i sva tehničko – stručna sredstva za obradu podataka i stručnu pomoć pri otklanjanju kvara. Skladište je također u kompjuterskom pregledu te lokacijski složeno.

Roba je isključivo original porijekla.

Radimo kompletan Mercedesovo program u što uključuje teretni i osobni programa te posjedujemo vlastito skladište te suvremenu tehnologiju za obradu podataka iz Mercedesovog programa EPC-a.

Za narudžbu s trgovačkim nazivom i potpunim traženim podacima o vozilu obavljamo brzo i stručno. Po potvrđenoj narudžbi isporučujemo robu odmah ili 1 do 2 radna dana najkasnije.

Za sve potrebne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Telefon: 01 / 3820533; 01 / 3820575; 01 / 3820576; 01 / 3820803
Fax: 01 / 3820531